Ambulance op zijn kant na aanrijding ‘s-Gravenlandseweg Schiedam

Date:

Share post:

Schiedam – Op de ‘s-Gravelandseweg in Schiedam is vrijdagmiddag een ambulance op zijn kant terecht gekomen. Dit gebeurde na een aanrijding met een personenauto. Die zag de ambulance vermoedelijk over het hoofd en reed vol in de zijkant van de ambulance.

Door de klap kwam de ambulance op zijn zijkant terecht. De personen auto blijft bij de flink beschadigde voorkant op het kruispunt staan. Gelukkig raakten geen van de inzittenden van zowel de ambulance als de personenauto gewond.

- Advertisement -

De ambulance reed tijdens het ongeval met zwaailicht en sirene. De politie heeft sporen onderzoek verricht. Hierna zijn alle voertuigen van de weg gehaald.

Meer foto’s op 112-Rijnmond

- Advertisement -
Jeffrey Jacobs
Jeffrey Jacobs
Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

Gerelateerd