Man met glas op hoofd geslagen Fenacoliuslaan Maassluis

Date:

Deel bericht:

Maassluis – Een ruzie tussen twee mannen in Café de Bierelier aan de Fenacoliuslaan in Maassluis is vrijdagavond 14 oktober uitgelopen in een mishandeling. Politie en ambulancezorg moesten ter plaatse komen.

Even voor 19.00 uur ontvangt de meldkamer een melding van een mishandeling waarbij twee mannen gewond zijn geraakt. Ter plaatse bleek een man een flinke hoofdwond te hebben, een deel van zijn hoofd en shirt zaten onder het bloed. Op het hoofd van deze man zou een glas kapot zijn geslagen. De andere man had ook lichte verwondingen.

- Advertisement -

Volgens de woordvoerder van de politie ging er aan de mishandeling een ruzie vooraf. De andere man raakte ook lichtgewond. ”Beide mannen zijn nagekeken door het ambulancepersoneel”, vertelt de politie. Niemand hoefde mee naar het ziekenhuis. Er is (nog) niemand aangehouden.

Nadat de man met de hoofdwond was gecontroleerd in de ambulance, werd hij door de politie naar huis gestuurd. De man dacht hier anders over, hij vond het nodig om op straat verbaal tekeer te gaan tegen een agente. De man bleek boos te zijn dat de tegenpartij niet werd aangehouden. Nadat de man uitleg kreeg waarom er niemand is aangehouden, ging hij uiteindelijk lopen. Op een steenworp afstand begon de man weer vervelend te doen, agenten hebben een goed gesprek met de man gehad. Na dit gesprek is de man uiteindelijk huiswaarts gekeerd.

- Advertisement -
Jeffrey Jacobs
Jeffrey Jacobs
Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld
spot_img

Gerelateerd

Politie valt woning binnen na melding vuurwapen Nicolaas van het Wouthof Maassluis

Maassluis - De politie is na aanleiding van een vuurwapenmelding vrijdagavond een woning aan het Nicolaas van het...

Jongens gooien kinderwinkelwagen van flat van Beethovenlaan Maassluis

Maassluis - Een aantal jongeren hebben vrijdagmiddag op de van Beethovenlaan in Maassluis een kinderwinkelwagentje van een flat...

Aangereden voetganger (46) uit Maassluis overleden aan verwondingen

Maassluis - De voetganger die maandag 12 februari werd aangereden op de P.C. Hooftlaan in Maassluis is overleden...

Supermarkt Albert-Heijn overvallen Mesdaglaan Maassluis

Maassluis - Donderdagavond rond de klok van 19:00 uur heeft er een overval plaatsgevonden. De politie kreeg meerdere verontrustende...