Meisje (1) overleden na tragisch incident in Kampen

Date:

Deel bericht:

Kampen – Een meisje van slechts 1 jaar oud is donderdag overleden als gevolg van een incident aan de Loswal in Kampen. Een vrouw en twee van haar kinderen raakten daar te water, medewerkers van een logistiek bedrijf grepen in en haalden de moeder en kinderen het water uit.

Direct werd begonnen met de reanimatie van het 1-jarige meisje. Zij overleefde het te water raken niet. De vrouw en haar andere kind zijn naar het ziekenhuis gebracht. Hoe het met hun gaat en wat voor leeftijden ze hebben is niet bekend gemaakt.

- Advertisement -

Het is onduidelijk wat er precies is gebeurd. Volgens de medewerkers van het bedrijf zou de vrouw niet met een auto te water zijn geraakt, en is het vreemd dat ze zichzelf op deze plek bevond.

 

- Advertisement -
Jeffrey Jacobs
Jeffrey Jacobs
Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld
spot_img

Gerelateerd