Rotterdammer (24) aangehouden in België voor veroorzaken ernstig ongeluk Molenvliet Rotterdam

Date:

Share post:

Rotterdam – De politie heeft in België een 24-jarige Rotterdammer aangehouden voor het veroorzaken van een ernstig verkeersongeval op de Molenvliet in Rotterdam. De man reed op 4 oktober een 19-jarige vrouw op haar scooter aan, en reed vervolgens weg. Ze raakte door het ongeluk levensbedreigend gewond.

De vrouw werd met spoed naar het ziekenhuis gebracht, zij ligt daar nog steeds in zorgwekkende toestand. De politie ging op zoek naar de veroorzaker van het ongeval. Deze reed vanaf het BP-tankstation weg in de richting van de Laagjes. De man reed op dat moment in een grijze Volkswagen Golf.

- Advertisement -

Na onderzoek van de politie is de man in België aangetroffen en aangehouden. Hij zit vast voor het veroorzaken van een ernstig verkeersongeluk en het verlaten van een plaats ongeval.

 

- Advertisement -
Jeffrey Jacobs
Jeffrey Jacobs
Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

Gerelateerd