Achtervolging gestolen auto eindigt met zware crash Zuidplein Rotterdam

Date:

Share post:

Rotterdam – De politie heeft zondagmorgen vier jongens in de leeftijd van 14, 15, 17 en 18 jaar aangehouden na een achtervolging. De auto was afgelopen nacht gestolen en werd door een ANPR-camera op de van Brienenoordbrug gesignaleerd. Op het Zuidplein crashte de wagen.

Agenten gingen naar de auto op zoek, en troffen deze al snel aan. Er ontstond een forse achtervolging over onder andere de Strevelsweg in Rotterdam. Niet veel later ging het op het Zuidplein helemaal mis. De bestuurder raakte de macht over het stuur kwijt, reed door de struiken en kwam tegen een geparkeerde auto tot stilstand.

- Advertisement -

In de auto zaten de vier mannen, na een korte achtervolging te voet konden ze worden aangehouden. De auto is door het ongeval zwaar beschadigd geraakt.

 

- Advertisement -
Jeffrey Jacobs
Jeffrey Jacobs
Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

Gerelateerd