Beschonken bestuurster rijdt sloot in Westerplein Berkel en Rodenrijs

Date:

Share post:

Berkel en Rodenrijs – Een vrouw is zaterdagavond met haar Volkswagen UP een klein slootje op het Westerplein in Berkel en Rodenrijs ingereden. Dat gebeurde nadat ze per ongeluk in de verkeerde versnelling gas had gegeven.

De auto tuimelde over het randje de sloot in. De voorkant van de auto verdween grotendeels in het water. De vrouw zelf kon er zonder kleerscheuren of een nat pak uitkomen. Ze is door de politie aangehouden voor een alcoholtest op het politiebureau.

- Advertisement -

Een bergingsbedrijf heeft de auto uit de sloot gehaald en afgevoerd. De auto mag vermoedelijk als verloren worden beschouwd.

- Advertisement -
Jeffrey Jacobs
Jeffrey Jacobs
Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

Gerelateerd