Meerdere auto’s verwoest door brand in Gouda

Date:

Share post:

Gouda – In Gouda heeft afgelopen nacht op verschillende plekken brand gewoed in geparkeerde auto’s. De brandweer kon niet voorkomen dat de auto’s volledig uitbranden.

De eerste auto werd aangetroffen op de Achterwillenseweg in Gouda. Deze stond op een groot parkeerterrein geparkeerd. De andere brand werd ontdekt op de Noothoven van Goorstraat. Hier stonden er uiteindelijk twee in de brand.

Achterwillenseweg © Remco Gerritsen
- Advertisement -

Het is niet bekend hoe de branden zijn ontstaan, maar het vermoeden van brandstichting wordt niet uitgesloten. In Gouda vinden er in bepaalde perioden meerdere brandstichting plaats. Door de burgemeester is hier zelfs al een keer een noodverordening voor afgegeven.

- Advertisement -
Jeffrey Jacobs
Jeffrey Jacobs
Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

Gerelateerd