Amber Alert: Hebe (10)

Date:

Share post:

De politie is met spoed op zoek naar de vermiste 10-jarige Hebe. Het meisje was op weg met haar begeleidster in zwarte Kia Picanto PR425K. Ze werd opgehaald in Raamsdonkveer om naar huis te worden gebracht in Vught.

Het tweetal is het laatst gezien in Raamsdonkveer. Op de snelweg is de verbinding met haar telefoon verloren gegaan. Het meisje is gehandicapt en heeft zorg nodig. Ze heeft paarse rugtas, felroze jas, en een zwarte rok.

- Advertisement -

Tips? Bel de opsporingstiplijn 0800-6070, bij aantreffen bel 112.

Update: In Waspik is bij een industrieterrein in de Kerkvaart een auto in het water aangetroffen, deze auto heeft volgens de politie niets te maken met de vermissing. Er is nog geen actueel spoor.

- Advertisement -
Jeffrey Jacobs
Jeffrey Jacobs
Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

Gerelateerd