Gewonden na aanrijding met hoogwerker Haifaweg Hoogvliet

Date:

Share post:

Hoogvliet – Vanmorgen heeft er op de Haifaweg een ongeval plaatsgevonden. Een busje van de parketbezorging botste tegen een hoogwerker aan, waarin 2 bouwvakkers aan het werk waren.

Door de laagstaande zon zag de bestuurder van het busje de hoogwerker niet waarna hij er vervolgens tegenaan botste. De arm van de hoogwerker schoot toen naar beneden en kwam op het dak van het busje terecht. De twee bouwvakkers die bezig waren in het bakje schoten vervolgens ook omlaag.

- Advertisement -

De brandweer, ambulances en de traumahelikopter rukten uit. Gelukkig bleek het allemaal mee te vallen en kon iedereen zelfstandig de ambulance in. Het verdere letsel viel gelukkig mee. De bestuurder van het busje en één werker zijn gecontroleerd. De bestuurder van het busje moest voor controle mee naar het ziekenhuis.

De politie doet onderzoek naar het ongeval.

- Advertisement -

Gerelateerd