Mogelijk drugslab aangetroffen na politieinval Albert van ‘T Hartweg Nieuwerkerk aan den IJssel

Date:

Share post:

Nieuwerkerk aan den IJssel – De politie is afgelopen nacht rond 02.00 uur een bedrijfspand aan de Albert van ’T Hartweg in Nieuwerkerk aan den IJssel binnen gevallen. De reden van de inval is niet bekend, maar inmiddels het LFO ter plaatse voor onderzoek.

Naast de politie kwam ook de brandweer ter plaatse. Zij hebben met onder andere de inzet van een adviseur gevaarlijke stoffen metingen verricht in het bedrijfspand. Er bleek voor de hulpverleners geen gevaar aanwezig te zijn.

- Advertisement -

Om wat voor inval het gaat is niet bekend. Gezien het LFO ter plekke is gaat het vermoedelijk om een drugsvondst.

In het pand zitten twee bedrijven. Het bedrijf heet Greazy Customs heeft niets te maken met het incident. De politie is met een onderzoek bezig bij de buurman. De eigenaar van dit bedrijf geeft aan absoluut niet blij te zijn met de inval, hij werkt hard en heeft een goede naam. Hij hoopt dat de politie snel met informatie naar buiten komt.

Lees meer op Zuidplas Vandaag

- Advertisement -
Jeffrey Jacobs
Jeffrey Jacobs
Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

1 REACTIE

Reacties zijn gesloten.

Gerelateerd