112 Rijnmond kort: Gewonde na bedrijfsongeval Blankenburgtunnel | Brand bij bedrijf in Krimpen |

Date:

Share post:

In dit nieuwsoverzicht vind je een verzameling van 112-nieuws van woensdag 19 oktober. Ook vind je hier links naar de uitgebreide verhalen.

Gewonde door bedrijfsongeval Botlekweg Rotterdam

Bij werkzaamheden aan de Blankenburgtunnel op de Botlekweg is een persoon mogelijk zwaargewond geraakt. De hulpdiensten zijn aanwezig, waaronder het team van de traumahelikopter. Wat er precies is gebeurd is nog niet bekend.

Brand in afzuiginstallatie Schaardijk Krimpen aan den IJssel

- Advertisement -

Bij een bedrijf in de stormpolder van Krimpen aan den IJssel is woensdagmorgen brand uitgebroken. Een technische installatie vatte vlam en werd buiten gezet. In de installatie voor afzuiging zaten filters die waren gaan branden. De brandweer heeft wat sloopwerkzaamheden verricht om te controleren of de brand goed uit was. De schade is nog niet bekend.

 

- Advertisement -
Jeffrey Jacobs
Jeffrey Jacobs
Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

Gerelateerd