Twee overleden personen in gevonden auto bij knooppunt Empel in zoektocht naar Hebe en Sanne

Date:

Share post:

Bij het knooppunt Empel is woensdagavond een auto aangetroffen. Het gaan om een zwarte Kia Picanto, de auto waarin Sanne (26) en Hebe (10) vermist zijn geraakt. De politie bevestigd dat het  om de auto bewuste auto gaat, en dat er twee overleden personen zijn aangetroffen.

Hulpverleners van de brandweer, traumahelikopter en ambulancedienst zijn aanwezig. De auto werd vermoedelijk ontdekt doordat een remspoor werd ontdekt.

- Advertisement -

Sanne en Hebe raakten sinds maandagmiddag vermist toen Sanne Hebe op had gehaald in Raamsdonksveer, ze was de begeleidster van Hebe. Hebe heeft 24 uur per dag zorg nodig en is meervoudig gehandicapt. Volgens bekenden hebben Hebe en Sanne een speciale band met elkaar.

- Advertisement -
Jeffrey Jacobs
Jeffrey Jacobs
Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

Gerelateerd