Sportschool David Lloyd ontruimd na brandmelding P.C Boutenssingel Capelle aan den IJssel

Date:

Share post:

Capelle aan den IJssel – Sportcentrum David Lloyd aan de P.C Boutenssingel in Capelle aan den IJssel is woensdagmiddag korte tijd ontruimd geweest, nadat er mogelijke rookontwikkeling bij het zwembad werd waargenomen.

- Advertisement -

De aanwezige BHV-erg ontruimden het pand, bezoekers stonden vervolgens in zwemkleding en met een isolatiedeken buiten te wachten. Van brand bleek uiteindelijk na onderzoek door de brandweer geen sprake te zijn. Het is niet bekend wat de rookontwikkeling heeft veroorzaakt. Vermoedelijk was deze afkomstig van de sauna.

In 2019 woedde er brand in het ketelhuis.

Lees ook: Sportschool ontruimd na brand ketelhuis P.C. Boutenssingel Capelle aan den IJssel (video)

- Advertisement -
Jeffrey Jacobs
Jeffrey Jacobs
Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

Gerelateerd