Mogelijk explosief tegen voordeur van woning Geertruidenbergstraat Rotterdam

Date:

Share post:

Rotterdam – Tegen de voordeur van een woning aan de Geertruidenbergstraat in de Rotterdamse wijk Pendrecht is even na middernacht mogelijk een explosief gelegd. Het Team Explosieven Veiligheid van de politie is ter plaatsen gekomen om het pakketje te onderzoeken en hebben vervolgens de Explosieven Opruimingsdienst van Defensie laten komen. Enkele straten zijn hierdoor lange tijd afgesloten geweest.

Tijdens het onderzoek is ook het Quick Response Team van de brandweer ter plaatsen gekomen, dit team is speciaal getraind voor dergelijke incidenten. Rond de klok van half 5 was de situatie onder controle en kon alles worden vrij gegeven. Of het daadwerkelijk om een explosief ging is ons niet bekend. De Recherche zal de zaak verder onderzoeken.

- Advertisement -

Gerelateerd