Taser ingezet bij aanhouding van verdachte drugsdeal Stationsplein Capelle aan den IJssel

Date:

Deel bericht:

Capelle aan den IJssel – Tijdens een kleinschalige verdovende middelen actie is op donderdag 20 oktober 2022 een man aangehouden op het Stationsplein. Hierbij is het stroomstootwapen ingezet. De man wordt verdacht van het bezitten van en handelen in verdovende middelen.

Omwonenden van het Stationsplein gaven al langere tijd aan overlast te ervaren van mensen die in dat gebied zouden handelen in verdovende middelen. Om die reden waren vandaag agenten aanwezig om de omgeving te observeren. Aanwezige agenten zagen een vermoedelijke drugsdeal en grepen in. Eén van de twee mannen bleek wit poeder op zak te hebben. Agenten wilden hem daarom aanhouden op verdenking van het bezitten van verdovende middelen en het handelen hierin.

- Advertisement -

De man probeerde zich echter aan zijn arrestatie te onttrekken en daarop voelde een agent zich genoodzaakt om het stroomstootwapen in te zetten. De verdachte is vervolgens alsnog meegebracht naar een politiebureau. De politie heeft de zaak in onderzoek.

- Advertisement -
Jeffrey Jacobs
Jeffrey Jacobs
Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld
spot_img

Gerelateerd

Kleine brand in woning Schermerhoek Capelle aan den IJssel

Capelle aan den IJssel - In een woning aan de Schermerhoek heeft maandagavond korte tijd brand gewoed. De...

Dronken automobilist probeert te ontsnappen via Algerabrug na ongeluk

Capelle aan den IJssel - De politie heeft afgelopen nacht een dronken automobilist opgepakt op de Algerabrug in...

Inbraak in kledingwinkel Bermweg Capelle aan den IJssel

Capelle aan den IJssel - In een kledingwinkel aan de Bermweg in Capelle aan den IJssel is afgelopen...

Opnieuw ongeluk op rotonde Burgemeester van Dijklaan Capelle aan den IJssel

Capelle aan den IJssel - Zondagmiddag heeft op de rotonde van de Burgemeester van Dijklaan met de Vrijheidsdans...