Twee vrouwen gegijzeld en overvallen in woning Overijsselsestraat Rotterdam

Date:

Share post:

Rotterdam – In de nacht van woensdag op donderdag heeft er in de Overijsselsestraat in Rotterdam-Hillesluis een woningoverval plaatsgevonden. In de woning waren op dat moment twee vrouwen aanwezig, die beiden lichtgewond raakte.

Rond 00.45 uur drongen twee mannen de woning binnen. De twee vrouwen werden vastgebonden en met een vuurwapen bedreigd. De mannen doorzochten het huis en gingen er met onder meer een sieraad vandoor. De bewoners bleven verbouwereerd en ontdaan achter. De daders gingen er in een personenauto vandoor.

- Advertisement -

Gegijzeld
Uit het onderzoek dat direct werd opgestart, bleek dat voorafgaand aan de overval een familielid van de slachtoffers van de overval korte tijd in Rotterdam gegijzeld was. Dit familielid werd in de buurt van de Sommelsdijkstraat/Slinge in een auto getrokken en beroofd. Na een paar uur werd hij weer losgelaten. Hij raakte lichtgewond. De politie onderzoekt een eventueel verband tussen de gijzeling en overval.

 

- Advertisement -

Gerelateerd