Twee vrouwen gegijzeld en overvallen in woning Overijsselsestraat Rotterdam

Date:

Deel bericht:

Rotterdam – In de nacht van woensdag op donderdag heeft er in de Overijsselsestraat in Rotterdam-Hillesluis een woningoverval plaatsgevonden. In de woning waren op dat moment twee vrouwen aanwezig, die beiden lichtgewond raakte.

Rond 00.45 uur drongen twee mannen de woning binnen. De twee vrouwen werden vastgebonden en met een vuurwapen bedreigd. De mannen doorzochten het huis en gingen er met onder meer een sieraad vandoor. De bewoners bleven verbouwereerd en ontdaan achter. De daders gingen er in een personenauto vandoor.

- Advertisement -

Gegijzeld
Uit het onderzoek dat direct werd opgestart, bleek dat voorafgaand aan de overval een familielid van de slachtoffers van de overval korte tijd in Rotterdam gegijzeld was. Dit familielid werd in de buurt van de Sommelsdijkstraat/Slinge in een auto getrokken en beroofd. Na een paar uur werd hij weer losgelaten. Hij raakte lichtgewond. De politie onderzoekt een eventueel verband tussen de gijzeling en overval.

 

- Advertisement -
spot_img

Gerelateerd

Man gewond na schietincident in woning Nieuwe Maasstraat Schiedam

Schiedam - Zondagavond 3 maart rond 19.12 uur heeft er een schietincident plaatsgevonden. Het schietincident vond plaats in een...

Automobilist (23) overleden bij ongeval op Abram van Rijckevorselweg in Capelle aan den IJssel (video)

Capelle a/d IJssel - In de nacht van zaterdag op zondag 3 maart is een 23-jarige Rotterdammer komen...

Stoffelijk overschot vermiste man aangetroffen bij woning Noordsingel Rotterdam

Rotterdam - Vrijdag ochtend heeft de politie het stoffelijk overschot van een man aangetroffen bij een woning aan...

Binnenvaartschip met containers vaart tegen Willemsbrug en verliest containers

Rotterdam - Vrijdagochtend om 07:35 uur zijn de hulpdiensten gealarmeerd voor een incident bij de Willemsbrug in Rotterdam....