Twee gewonden na schietpartij 1e Middellandstraat Rotterdam

Date:

Share post:

Rotterdam – Bij een schietpartij op de 1e Middellandstraat in Rotterdam zijn vrijdagmiddag twee personen gewond geraakt. In de drukke straat in het Centrum van Rotterdam ontstond een schietpartij waarbij over en weer werd geschoten. Na de schietpartij bleek dat een auto was geraakt, en één van de slachtoffers bleef op straat gewond achter.

Hulpverleners kwamen met spoed ter plaatse. Het slachtoffer op straat een 29-jarige man uit Rijswijk is met een schotwond in zijn been naar het ziekenhuis gebracht. Er was bekend dat er mogelijk nog een tweede slachtoffer was gevallen. Deze heeft zich later met zijn verwondingen in het IJsselland Ziekenhuis in Capelle aan den IJssel gemeld. Hij wordt gezien als de verdachte van het schietpartij.

- Advertisement -

Wat er precies aan het incident vooraf is gegaan is niet bekend. De politie doet onderzoek. Getuigen kunnen zich melden bij de politie.

- Advertisement -
Jeffrey Jacobs
Jeffrey Jacobs
Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

Gerelateerd