Jongetje (2) overleden na ongeluk op motorcrossbaan Kloosterweg Marum

Date:

Share post:

Marum – In het Groningse Marum is zaterdagmiddag een jongetje van 2 jaar oud overleden, zijn vader raakte gewond. Het ongeluk gebeurde op de motorcrossbaan aan de Kloosterweg in Marum. De motorrijder verloor op een ongelukkige plek de macht over het stuur en kwam op de vader en het jongetje terecht.

Het jongetje werd met spoed naar het ziekenhuis gebracht, daar overleed hij alsnog aan zijn verwondingen. De 48-jarige vader liep eveneens letsel op, maar kon dezelfde dag nog huis. De motorrijder is ook naar het ziekenhuis gebracht.

- Advertisement -

Hoe het ongeval heeft kunnen gebeuren wordt onderzocht door de politie. Ook de vereniging doet onderzoek. De moeder van het slachtoffertje zegt graag in contact te komen met de motorrijder, en deze niets te verwijten.

- Advertisement -
Jeffrey Jacobs
Jeffrey Jacobs
Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

Gerelateerd