Man (31) valt uit rijdende bestelauto en overlijdt

Date:

Share post:

Rijsbergen – Een 31-jarige man uit Breda is zaterdagavond om het leven gekomen na een val uit een bestelbus op de Bredaseweg in Rijsbergen. Het slachtoffer viel door onbekende wijze uit de rijdende bestelbus en kwam op het wegdek terecht. In het ziekenhuis overleed hij aan zijn verwondingen.

In de auto zat ook een 34-jarige vrouw uit Breda. Zij is aangehouden, omdat onduidelijk is wat er nu precies is gebeurd. De melding van het incident werd gemaakt door een andere automobilist. Die zag de auto ter hoogte van Rijsbergen stilstaan, naast de auto lag de man zwaargewond op de weg.

- Advertisement -

De politie hoopt dat mensen die iets gezien hebben contact opnemen met de politie. Het incident gebeurde rond 22.30 uur op de Bredaseweg, de betrokken auto was een witte Mercedes Citan.

 

- Advertisement -
Jeffrey Jacobs
Jeffrey Jacobs
Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

Gerelateerd