Vermiste Jayden (11) in goede gezondheid aangetroffen

Date:

Share post:

Den Haag – De vermiste 11-jarige Jayden is door de politie in goede gezondheid aangetroffen.  De jongen werd vrijdagmiddag voor het laatst gezien in de buurt van het Zuiderpark. Politie maakte zich ernstig zorgen om zijn gezondheid en versturen om die reden afgelopen vrijdag een Amber Alert uit.

Waar de jongen precies is teruggevonden wil de politie nog niet zeggen. Dat heeft te maken met het onderzoek dat nog loopt. De politie kreeg naar aanleiding van het Amber Alert verschillende tips, hij zou bijvoorbeeld zijn gezien in The Mall of the Netherlands in Leidschendam, daar werd hij niet gevonden. De jongen werd uiteindelijk terug gevonden in Den Haag.

- Advertisement -
Jeffrey Jacobs
Jeffrey Jacobs
Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

Gerelateerd