Arrestatieteam valt Bastion Hotel in Rijswijk binnen

Date:

Share post:

Rijswijk – Een zwaar bewapend arrestatieteam is dinsdagavond het Bastion Hotel in Rijswijk binnen gevallen, meldt Regio15.nl. De politie was op zoek naar een internationaal gesignaleerde verdachte en informatie leidde de politie naar het hotel.

De politie achtervolgde eerder op de avond rond 18.00 uur een auto door het centrum van Den Haag. De auto ging er op hoge snelheid vandoor, toen deze een stopteken kreeg van de politie. De auto werd door de politie en Koninklijke Marechaussee klemgereden, maar de inzittenden wisten te ontkomen.

- Advertisement -

Na onderzoek door de politie ontstond het vermoeden dat de verdachte die werd gezocht zich in het hotel aan de Polakweg zou bevinden. Het arrestatieteam werd ingezet en viel het hotel binnen, om op zoek te gaan naar de verdachte. Daar werd deze uiteindelijk niet aangetroffen.

- Advertisement -
Jeffrey Jacobs
Jeffrey Jacobs
Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

Gerelateerd