Vijf voertuigen, meerdere wapens en 14.000 geïnd bij grootschalige controle Rotterdam The Hague Airport

Date:

Share post:

Rotterdam – Bij een grootschalige controle op Rotterdam The Hague Airport heeft de Koninklijke Marechaussee dinsdag vijf voertuigen in beslag genomen. De belastingdienst in de 14.000 euro aan openstaande belastingschulden.

De marechaussee controleerde vanaf 08.00 uur vanmorgen samen met de politie en de douane vanaf omliggende wegen automobilisten middels onder andere het ANPR systeem. Zodra er een zogenaamde “hit” werd gegeven werd het voertuig meegenomen en naar het luchthaventerrein gebracht. Daar werden de inzittenden en voertuigen gecontroleerd.

- Advertisement -

Er werd van alles aangetroffen in de auto’s. Er werden onder andere twee messen, een koevoet en een gel blaster in beslag genomen. Ook werden in diverse auto’s kleine hoeveelheden drugs aangetroffen.

In totaal zijn er ongeveer 100 voertuigen met inzittenden gecontroleerd.

 

 

- Advertisement -
Jeffrey Jacobs
Jeffrey Jacobs
Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

Gerelateerd