Automobilist ramt gevel Kroonkruid Nieuwerkerk aan den IJssel

Date:

Share post:

Nieuwerkerk aan den IJssel – Een automobilist is woensdag tegen het eind van de morgen tegen de gevel van een woning op het Kroonkruid in Nieuwerkerk aan den IJssel gereden. De automobilist maakte vermoedelijk een fout met de pedalen en reed hard over de stootband om vervolgens hard tegen de gevel tot stilstand te komen.

Door de aanrijding raakte gevel behoorlijk ontzet. Gelukkig raakte er in het huis niemand gewond. De brandweer heeft gekeken of er sprake was van instortingsgevaar van de woning, hiervan blijkt geen sprake te zijn. Stichting Salvage is ter plaatse gekomen om de bewoner op weg te helpen. Vermoedelijk kan deze niet meer in de woning verblijven.

- Advertisement -

Bekijk meer informatie en foto’s op Zuidplas Vandaag

- Advertisement -
Jeffrey Jacobs
Jeffrey Jacobs
Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

Gerelateerd