Inzittenden auto overleven bizar ongeval A16 Rotterdam Terbregseplein

Date:

Share post:

Rotterdam – Twee inzittenden van een personenauto zijn afgelopen nacht aan de dood ontsnapt na een ernstig auto-ongeluk. Met zeker 120 km/u reed de auto komende vanaf Rotterdam Centrum in de fly-over op de A16 frontaal in de vangrail. De auto stuiterde net op tijd terug, anders was deze tientallen meters naar beneden gevallen.

De twee inzittenden raakten door de crash zwaargewond en zijn allebei naar het ziekenhuis gebracht. Wat precies de oorzaak is geweest van het ongeval wordt onderzocht door de politie. Op de toerit van de A20 naar de A16 had de bestuurster al een vangrail geschampt, honderden meters verderop bovenop het viaduct reed de bestuurster frontaal de vangrail in.

- Advertisement -

De klap in de vangrail was zo hard dat letterlijk alles af was gebroken. Een veer van één van de wielen bleef steken in de vangrail. Het hekwerk erachter brak af, dat is waarschijnlijk hun redding geweest.

De twee slachtoffers zijn zwaargewond met ambulances naar het ziekenhuis gebracht. Het ging om een vrouw als bestuurster en een man als passagier. De politie doet verder onderzoek. Rijkswaterstaat heeft de snelweg een geruime tijd afgesloten gehad voor herstel van de vangrail.

- Advertisement -
Jeffrey Jacobs
Jeffrey Jacobs
Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

Gerelateerd