Politie houdt 24-jarige verdachte aan in onderzoek naar explosie Sluiskreek Rotterdam

Date:

Deel bericht:

Rotterdam – De politie heeft vanochtend een 24-jarige man uit Rotterdam aangehouden in het onderzoek naar de explosies bij woningen aan de Sluiskreek in Rotterdam van 9 en 11 oktober. De 24-jarige wordt verdacht van betrokkenheid bij de explosie op de 11e. Het onderzoek naar de explosies gaat door en de politie sluit niet uit dat er meer aanhoudingen volgen.

Op de Sluiskreek in Rotterdam-Zuid ging twee keer in een paar dagen tijd een explosie af. Het gaat om twee explosies bij twee verschillende woningen. De eerste explosie vond plaats in de nacht van 8 op 9 oktober. De tweede explosie vond 11 oktober rond 22:20 uur plaats. In beide gevallen raakte gelukkig niemand gewond. De politie is direct een onderzoek gestart naar de incidenten.

- Advertisement -

Getuigen gezocht
Omdat het onderzoek naar de explosies nog in volle gang is, is de politie nog steeds op zoek naar mensen die meer weten over de incidenten en/of de verdachte(n). Ook camerabeelden zijn welkom. Heeft u info en nog niet met de politie gesproken? Geef het door via de onderstaande opties.

- Advertisement -
spot_img

Gerelateerd

Drie gewonden na steekpartij in Rotterdam-Centrum

Rotterdam - Zaterdagnacht 23 september rond 5.37 uur zijn er bij een steekpartij in Rotterdam-centrum drie personen gewond...

Blussen brand bij afvalverwerker AVR gaat nog tot zeker tot zaterdag door

Rotterdam - Het gaat nog een geruime tijd duren voordat de grote brand die donderdag ontstond bij afvalverwerker...

Gewonde na aanrijding met vrachtwagen A15 Pernis

Pernis - Op de parallelweg van de A15 ter hoogte van Pernis heeft een aanrijding tussen een vrachtwagen...

Brand bij afvalverwerker laait opnieuw op Professor Gerbrandyweg, Botlek Rotterdam

Rotterdam - Donderdagavond 21 september is er bij de afvalverwerker aan de professor Gebrandyweg in het botlekgebied opnieuw...