Scooters in brand gestoken op Prinsenlaan en Kralingseweg Rotterdam

Date:

Share post:

Rotterdam – Twee deelscooters zijn dinsdagavond kort na elkaar in brand gestoken. Rond 23.30 uur werd de brandweer gealarmeerd voor een brand in een deelscooter in het Prinsenpark, nog geen kwartier laat stond er een paar kilometer verderop op de Kralingseweg nog een deelscooter in de brand.

De deelscooter in het Prinsenpark was vermoedelijk al eerder gedumpt op de wandelbruggen over het water. De scooter werd in brand gestoken en meerdere meldingen kwamen bij de brandweer binnen. De scooter was snel geblust.

- Advertisement -

Terwijl de spuitgasten de scooter op de brug aan het blussen waren, werd even verderop op de Kralingseweg in Rotterdam nog een deelscooter in de brand gestoken. Ditmaal was een scooter die geparkeerd stond onder de A16 het slachtoffer. Ook deze scooter brandde in zijn geheel af.

In Rotterdam-Oost worden de afgelopen tijd meerdere voertuigen in de brand gestoken. Of er een link is, of puur baldadigheid wordt nog onderzocht. Eerder op de avond werd ook al een huisvuil container in brand gestoken. Deze stond achter de winkels op het Jacob van Campenplein.

 

- Advertisement -
Jeffrey Jacobs
Jeffrey Jacobs
Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

Gerelateerd