Team Parate Eenheid haalt verwarde man uit woning Sofie Blank Erf Capelle aan den IJssel

Date:

Share post:

Capelle aan den IJssel – Het Team Parate Eenheid (TPE) heeft woensdagmiddag een verwarde man aangehouden in zijn woning aan het Sofie Blank Erf in Capelle aan den IJssel. In eerste instantie waren er normale agenten opgeroepen, de man bleek mogelijk agressief te kunnen zijn waarop besloten werd om getrainde agenten in te zetten.

- Advertisement -

Het Team Parate Eenheid ging vervolgens met een schild de woning binnen. Zij hebben de man tot bedaren kunnen brengen, waarop er een rustig gesprek met de man heeft plaatsgevonden. Na dit gesprek is de man overgedragen aan ambulancemedewerkers en wordt hij naar de juiste plek gebracht om hulp te krijgen die benodigd is.

 

- Advertisement -

Gerelateerd