Vrouw (33) gewond na steekpartij Datheenstraat Vlaardingen

Date:

Share post:

Vlaardingen – Een 33-jarige vrouw is woensdagmiddag gewond geraakt door een steekpartij op de Datheenstraat in Vlaardingen. De vrouw had kort daarvoor ruzie gehad met vermoedelijk twee mannen. Ze belde de politie nadat ze was gestoken en wachtte in haar woning op de hulpdiensten.

De verwondingen van de vrouw leken mee te vallen. Ze kon zelfstandig de ambulance in. De politie is op zoek gegaan naar de verdachten. Hiervoor is door het Team Parate Eenheid onderzoek gedaan bij een woning in Schiedam. Het is niet bekend of er iemand is aangehouden.

- Advertisement -

Het incident ligt vermoedelijk in de relationele sfeer.

Foto’s: Jay meer op 112 Maasmedia

- Advertisement -
Jeffrey Jacobs
Jeffrey Jacobs
Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

Gerelateerd