Autokraker overleden na schot door politie

Date:

Share post:

Arnhem – Een 31-jarige man uit Arnhem is om het leven gekomen nadat hij tijdens zijn arrestatie was neergeschoten door een politieagent. De man werd woensdagavond op heterdaad betrapt na een auto-inbraak.

Rond 17.30 uur woensdagmiddag werden agenten gealarmeerd dat de man op de Deelenseweg in Arnhem aan het inbreken was in een auto. Agenten die op de melding afkwamen wilden de man aanhouden, maar die begon zich volgens de politie hevig te verzetten. Een agent zag zich hierdoor genoodzaakt om een schot te lossen.

- Advertisement -

Het slachtoffer raakte ernstig gewond en werd met spoed naar het ziekenhuis gebracht. Daar is hij alsnog aan zijn verwondingen overleden. De Rijksrecherche doet onderzoek naar het incident.

- Advertisement -
Jeffrey Jacobs
Jeffrey Jacobs
Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

Gerelateerd