Agenten trekken wapens op A15 voor aanhouding vuurwapengevaarlijke verdachten

Date:

Share post:

Barendrecht – Vrijdagmiddag 28 oktober hebben agenten en BTGV gestart op de A15 bij Barendrecht om twee vuurwapengevaarlijke mannen aan te kunnen houden.

De politie had een melding dat bij één van de inzittenden eerder een vuurwapen zou zijn gezien. Op de A15 ter hoogte van Barendrecht werd de auto even na vijven tot stoppen gedwongen en werd een BTGV (BenaderingsTechniek Gevaarlijke Verdachten) gestart. Daarbij trekken agenten hun wapens en krijgen de verdachten verbale aanwijzingen voor een veilige aanhouding.

- Advertisement -

De mannen voldeden aan de aanwijzingen van de agenten en konden worden aangehouden. In het voertuig werd een vuurwapen aangetroffen. De auto en het wapen zijn in beslag genomen. Beide mannen zitten nog vast voor verhoor.

- Advertisement -

Gerelateerd