Dode na schietpartij Tiendplein Rotterdam (video)

Date:

Share post:

Rotterdam – Een man is zaterdagavond om het leven gekomen na een schietpartij op het Tiendplein in Rotterdam. Het slachtoffer werd op een druk terras meerdere keren beschoten en vermoedelijk ook geraakt. Terrasbezoekers bukten voor mogelijk rondvliegende kogels.

- Advertisement -

Het slachtoffer, een man van vermoedelijk rond de 30 jaar, is door het traumateam op straat geopereerd. Hierna is hij met een spoedtransport naar het ziekenhuis gebracht. Daar overleed hij alsnog aan zijn verwondingen.

De politie heeft het terras aan het Tiendplein afgezet en doet onderzoek. Het plein zelf is met zwarte schermen omringd, om zo min mogelijk aandacht van uitgaanspubliek te trekken.

- Advertisement -
Jeffrey Jacobs
Jeffrey Jacobs
Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

Gerelateerd