Man mishandeld in Nieuw-Lekkerland ‘na aanspreken overlastgevers’

Date:

Share post:

Nieuw-Lekkerland – Vrijdagavond 28 oktober is een man gewond geraakt na een mishandeling. Dit zou gebeurd zijn na een opmerking richting overlastgevers, zo meldt Albasserdamsnieuws.

De nieuwssite meldt dat er in de buurt van de Marslaan in Nieuw-Lekkerland sprake was van overlast door zwaar vuurwerk. Zo zou onder andere een bushokje zijn opgeblazen. Buurtbewoners zouden hierop naar buiten zijn gelopen om de overlastgevers aan te spreken.

- Advertisement -

Eén van de buurtbewoners werd hierop geslagen en geschopt, zo laten buurtbewoners aan Alblasserdamsnieuws weten. Het slachtoffer is met letsel naar het ziekenhuis vervoerd. De politie is een onderzoek gestart. Getuigen kunnen zich melden via 0900-8844.


Lees het volledige artikel op Alblasserdamsnieuws.nl

- Advertisement -

Gerelateerd