Jongen (14) overleden na steekpartij in Hoorn

Date:

Deel bericht:

Hoorn – De 14-jarige jongen die ernstig gewond geraakt bij een steekpartij aan de Bouwsteen in Hoorn is zondag alsnog aan zijn verwondingen overleden. Het slachtoffer werd in de buurt van zijn school neergestoken door een 16-jarige jongen uit Hoorn.

De politie weet nog niet wat de toedracht is geweest van de steekpartij. Het slachtoffer werd woensdagmiddag net buiten de hekken van de school neergestoken, hij had ruzie gekregen met de jongen van 16.

- Advertisement -

Op de school van het slachtoffer zijn alle lessen vandaag vervallen. De rector van het Oscar Romero zegt vooral dat er nu even rust moet komen, zodat men de gebeurtenis kan verwerken.

Op social media gaan beelden van het incident rond. Deel die beelden niet via social media kanalen maar met de politie. Voor betrokkenen is het zeer onprettig om met deze heftige beelden geconfronteerd te worden.

- Advertisement -
Jeffrey Jacobs
Jeffrey Jacobs
Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld
spot_img

Gerelateerd

Bewoner springt uit huis bij woningbrand Jupiterhof Hoorn

Hoorn - Een bewoner van een woning aan het Jupiterhof in Hoorn is vanmorgen om aan de vlammenzee...