Man in auto meerdere keren beschoten Roentgenstraat Rotterdam

Date:

Share post:

Rotterdam – Een man is afgelopen weekend meerdere keren beschoten, terwijl hij in zijn geparkeerde auto zat. Het incident gebeurde in de nacht van zaterdag 30 oktober op zondag 31 oktober rond 00.45 uur in de Roentgenstraat in Rotterdam. 

Lees ook: Geparkeerde auto beschoten Roentgenstraat Rotterdam (video)

- Advertisement -

Het slachtoffer werd meerdere keren beschoten, maar kon op vlucht slaan. In zijn auto waren meerdere kogelgaten te zien, ook een raam was gesneuveld. Eerder vertelde de politie dat de man verklaarde niet in de auto te hebben gezeten. Dat blijkt nu toch wel het geval te zijn geweest.

De politie is op zoek naar getuigen. En vraagt eventuele camerabeelden uit de omgeving ter beschikking te stellen.

 

- Advertisement -
Jeffrey Jacobs
Jeffrey Jacobs
Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

Gerelateerd