Twee woningen in Rotterdam beschoten, Politie zoekt getuigen

Date:

Share post:

Rotterdam – Maandagmiddag 31 oktober zijn twee woningen in de Rotterdamse wijk Spangen beschoten. Niemand raakte hierbij gewond.

De politie ontving melding van twee beschietingen op woningen aan de Spaansebocht en de Bilderdijkstraat. Wanneer het schieten zelf plaats heeft gevonden, is nog onbekend. Er werden alleen hulzen en kogelinslagen bij de woningen aangetroffen.

- Advertisement -

De politie laat weten dat er geen gewonden zijn gevallen en dat er nog geen verdachten zijn aangehouden. Er wordt onderzoek gedaan en naar een mogelijk verband tussen de twee beschietingen.

Getuigenoproep
De politie vraagt mensen die iets hebben gezien of gehoord, of camerabeelden hebben, om contact op te nemen. Dit kan door te bellen naar het algemene nummer (0900-8844) of de opsporingstiplijn (0800-6070). Anoniem kan ook via Meld Misdaad Anoniem op de website of via 0800-7000.

- Advertisement -

Gerelateerd