Wie schoot Jason dood? politie zoekt getuigen schietpartij Tiendplein Rotterdam

Date:

Share post:

Rotterdam – De politie is een grootschalig onderzoek gestart naar de dodelijke schietpartij op het Tiendplein in Rotterdam. Op zaterdagavond 29 oktober werd Jaison Baptista Lopes Sanches rond 22:20 uur op het terras van het Tiendplein doodgeschoten. De politie is op zoek naar getuigen.

Om verder onderzoek te kunnen doen, wil de politie graag in contact komen met mensen die iets hebben gezien. Het was die avond erg druk op het Tiendplein en de West-Kruiskade en nog niet iedereen heft met de politie gesproken. Ook als u wel al gesproken heeft met de politie kunt u zich nogmaals melden. Het onderzoeksteam zal dieper in gaan op de informatie die u weet.

- Advertisement -

De schutter droeg donkere kleding en een capuchon. Na het schieten vluchtte hij vanaf het Tiendplein de Tiendstraat in. Maar waar bleef hij daarna? Reed u rond die tijd toevallig op het Weena, West-Kruiskade, Kruiskade of de ‘s-Gravendijkwal met de auto en heeft u een dashcam, stuur de beelden in naar de politie. Mogelijk dat hier een vluchtende verdachte op is te zien.

Er zijn meerdere manieren om contact op te nemen met de politie, bijvoorbeeld door te bellen naar 0900-8844, naar de TCI op 088-6617734 of anoniem met MMA op 0800-7000. Beelden en andere tips delen kan via het tipformulier op politie.nl

- Advertisement -
Jeffrey Jacobs
Jeffrey Jacobs
Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

Gerelateerd