Verdachte (16) meldt zich voor neersteken leeftijdsgenoot na ruzie in tram Rotterdam

Date:

Share post:

Rotterdam – Een 16-jarige jongen uit Rotterdam heeft zich bij de politie gemeld voor het neersteken van een leeftijds- en plaatsgenoot op woensdag 2 november. Daarbij raakte het slachtoffer zwaargewond.

Even voor 18.00 troffen agenten na een melding op het Haringvliet een 16-jarige Rotterdammer aan. Hij had zware verwondingen van messteken. Zij verleenden eerste hulp, waarna ook een ambulance arriveerde en de jongen aanspreekbaar naar het ziekenhuis brachten.

- Advertisement -

Ruzie in tram
Het onderzoek naar de verdachte en naar de plek waar het incident had plaatsgevonden startte direct. Daaruit bleek dat het steekincident waarschijnlijk heeft plaatsgevonden nabij de tramhalte op de kruising van de Oostzeekdijk en de Avenue Concordia. Forensische Opsporing heeft daar sporenonderzoek verricht.

De 16-jarige verdachte meldde zich even na half elf ‘savonds op een politiebureau in Rotterdam. Hij is aangehouden.

Getuigenoproep
Ondanks dat een verdachte is aangehouden, zijn getuigen en beelden nog steeds erg welkom voor het onderzoek, aldus de politie. Iedereen die meer informatie heeft of misschien zelfs beelden van de ruzie of het steekincident, wordt gevraagd om dat zo snel mogelijk te delen.

Tips melden kan via 0900-8844 of anoniem via Meld Misdaad Anoniem op de website of via 0800-7000.

- Advertisement -

Gerelateerd