Verkeerschaos in Rotterdam en omstreken, ruim 1000 kilometer file in Nederland

Date:

Share post:

Grote kans als je dit bericht leest, dat je net als de redacteur van dit artikel een flinke tijd in de file hebt gestaan. Vandaag was het de allerdrukste dag van het jaar met in heel Nederland meer dan 1000 kilometer file. De meeste file stond rondom Utrecht en Rotterdam.

In Rotterdam was het overal druk. Vertrok je later dan 16.00 uur richting huis, dan duurde de rit stad uitgaand gerust een half uur langer dan je normaal gewend bent. Vooral diverse ongelukjes op de A20 en de A16 zorgden voor een verkeersinfarct. Daarnaast speelde de vele wegafsluitingen in Rotterdam ook een grote rol.

- Advertisement -

Verkeer dat vanuit het centrum van Rotterdam naar één van de rijkswegen moest afreizen deed daar veel langer over dan normaal. Vrijwel alle wegen stonden muurvast. Zelfs ambulances met gillende zwaailichten en sirenes konden de files, maar nauwelijks passeren.

Rond 20.15 uur stond er nog steeds 20km file op de snelwegen rondom Rotterdam.

- Advertisement -
Jeffrey Jacobs
Jeffrey Jacobs
Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

Gerelateerd