Aanhouding na gewelddadige beroving 14-jarige jongen op Pleinweg in Rotterdam

Date:

Share post:

Rotterdam – Vrijdagochtend 4 november is een 14-jarige jongen beroofd en mishandeld. De politie laat weten dat er een verdachte is aangehouden. Naar de tweede verdachte wordt nog gezocht.

Op de Pleinweg werd de 14-jarige beroofd van zijn telefoon en AirPods. Daarbij kreeg hij een paar flinke klappen. Nadat de twee daders in de richting van het Zuidplein waren weggerend, werd de politie gebeld.

- Advertisement -

Agenten wisten aan de hand van het signalement om welke personen het ging. Zij werden kort voor de beroving al gezien en zijn bekenden van de politie. Agenten gingen naar het adres waar één van de twee woonachtig is. Daar werd de verdachte, een 18-jarige Rotterdammer, aangehouden. Bij fouillering vonden agenten de AirPods en ook een revolver in zijn broek.

De tweede verdachte is nog niet gevonden. De politie zet het onderzoek naar de beroving voort.

- Advertisement -

Gerelateerd