Explosie bij woning Zoutziederstraat Rotterdam

Date:

Share post:

Rotterdam – Opnieuw is afgelopen nacht een explosief afgegaan bij een woning in Rotterdam-West. Dit keer werd er een explosief ontstoken tegen de gevel van een woning in de Zoutziedersstraat in Rotterdam. Een raam raakte daardoor fors beschadigd.

Een explosievenverkenner van de politie heeft onderzoek verricht. Hieruit bleek dat er geen explosiegevaar meer was. De Forensische Opsporing is vervolgens een onderzoek gestart. De bewoner van het huis raakte niet gewond en is meegenomen naar het bureau voor aangifte.

- Advertisement -

In de nacht van woensdag op donderdag ging er ook een explosief af in Rotterdam-West. Toen werd er een explosief ontstoken aan de van Lennepstraat.

 

- Advertisement -
Jeffrey Jacobs
Jeffrey Jacobs
Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

Gerelateerd