Man zwaargewond nadat hij onder tram komt Spinozaweg Rotterdam

Date:

Share post:

Rotterdam – Een man is zaterdagavond ernstig gewond geraakt nadat hij onder een tram op de Spinozaweg terecht is gekomen. De man liep in het donker op de rails, en de bestuurder van de tram zag deze over het hoofd. De man kwam vervolgens onder de tram bekneld te zitten.

De brandweer heeft de tram gelift en de man moeten bevrijden uit zijn benarde positie. Nadat hij onder de tram vandaan is gehaald is hij gereanimeerd. Korte tijd later is hij met spoed in kritieke toestand naar het ziekenhuis gebracht.

- Advertisement -

De politie doet onderzoek naar de toedracht van het ongeluk.

Foto’s: Kevin meer op 112-rijnmond

- Advertisement -
Jeffrey Jacobs
Jeffrey Jacobs
Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

Gerelateerd