Bestuurster komt met de schrik vrij na bizar ongeluk A20 Nieuwerkerk aan den IJssel

Date:

Deel bericht:

Nieuwerkerk aan den IJssel – Een vrouw is zaterdagavond rond 23.40 uur met een noodgang het talud van de afrit A20 Nieuwerkerk aan den IJssel afgereden. De vrouw maakte een bizarre rit door de berm, een struikgewas met meerdere bomen, maar schampte deze allemaal. Haar auto kwam vervolgens beneden in een greppel compleet vernield tot stilstand.

Omdat niet bekend was of de vrouw gewond was geraakt, of bekneld zat kwam de brandweer met meerdere wagens ter plaatse. Toen bleek dat ze gelukkig zelf uit de auto kon komen er niemand anders meer in heeft gezeten. Ze is nagekeken door ambulancepersoneel, maar hoefde niet naar het ziekenhuis.

- Advertisement -

Het bergingsbedrijf wist de auto gelukkig weer snel naar boven te krijgen. Het was een bizar aanzicht hoe ernstig de auto was beschadigd en dat er geen gewonden zijn gevallen. Achterin de auto zat een kinderzitje, deze was door de klap los gekomen en fors beschadigd. Hoe het ongeval uiteindelijk heeft kunnen gebeuren is niet bekend, vermoedelijk is ze veel te hard de afrit opgereden.

- Advertisement -
Jeffrey Jacobs
Jeffrey Jacobs
Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld
spot_img

Gerelateerd

Enorme ravage nadat metro’s tegen omgevallen boom aan rijden in Rotterdam!

Rotterdam - Op de metrolijn richting Metrostation Slinge is maandagavond een grote boom omgevallen. De boom viel door...

Forse rookontwikkeling bij brand in portiek Asterlo Rotterdam

Rotterdam - In een kelderbox van een portiekwoning aan de Asterlo in Rotterdam is zondagavond rond 22.22 uur...

Politie onderzoek na te water raken man Weizigtpark Dordrecht

Dordrecht - Vrijdagavond omstreeks 23:30 uur zijn de hulpdiensten groots gealarmeerd voor een persoon te water in het...

OM eist 14 jaar cel voor Youness el K. voor moord op Knut Rietveld

Rotterdam, 7 juni 2024 - Het Openbaar Ministerie (OM) heeft een gevangenisstraf van 14 jaar geëist tegen de...