Brandweer ramt deur van woning in voor CO-melder Narcisstraat Maassluis

Date:

Share post:

Politie en brandweer kregen maandagmiddag 7 november rond 17.00 uur een melding van een koolmonoxide-/ rookmelder aan de Narcisstraat in Maassluis. Buren hadden de melding gemaakt nadat ze al een tijd een alarm hoorden afgaan in de woning van de buren.

Ter plaatse deed er niemand open bij de woning. De brandweer heeft de deur ingeramd. Brandweerlieden zijn naar binnen gegaan, maar hebben gelukkig geen slachtoffer aangetroffen. Er bleek niemand thuis te zijn.

- Advertisement -

Ook werd er geen koolmonoxide gemeten, er bleek gelukkig dus niets aan de hand. De schade aan de deur zal worden hersteld.

Foto’s : Jay Koek meer op 112maasmedia

- Advertisement -
Jeffrey Jacobs
Jeffrey Jacobs
Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

Gerelateerd