Grote verkeerscontrole levert meerdere bekeuringen en tienduizenden euro’s aan belastingschuld op in Capelle aan den IJssel

Date:

Share post:

Capelle aan den IJssel – De politie en de belastingdienst hebben dinsdag tijdens een gezamenlijke verkeerscontrole in en rondom Capelle forse openstaande schulden verhaald, en boetes uitgedeeld.

De actie startte vanmorgen in Capelle Schollevaar bij het treinstation, aan het einde van de ochtend verplaatste de controle zich naar het centrum van Capelle. Om de pakkans te vergroten werd aan het eind van de controle verplaatst naar Kralingseveer.

- Advertisement -

Dat de controles nodig zijn bleek wel uit de resultaten. Meerdere bestuurders werden voor verschillende overtredingen op de bon geslingerd. Ook werd een automobilist gepakt welke niet in het bezit was van een geldig rijbewijs. Een fietsster kreeg een boete voor het vasthouden van een mobiele telefoon, en een scooterrijder mocht verder lopen nadat zijn scooter een wok had gekregen voor het overschrijden van de constructiesnelheid.,

De Belastingdienst deed ook goede zaken. Zij vorderden ruim 81.000 euro aan openstaande schulden bij diverse automobilisten. Een aantal van hen kon niet betalen waarop er drie voertuigen in beslag werden genomen.

 

- Advertisement -
Jeffrey Jacobs
Jeffrey Jacobs
Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

Gerelateerd