Melding stankoverlast leidt naar vondst van chemicalien Dennespanner Hellevoetsluis

Date:

Share post:

Hellevoetsluis – In een kelderbox aan de Dennespanner in Hellevoetsluis zijn dinsdagavond chemicaliën aangetroffen. De brandweer rukte uit nadat er in een woning door een bewoner van het complex een ammoniaklucht werd geroken.

Bij aankomst van de politie sloegen twee mannen op de vlucht. Één van hen is staande gehouden, het onderzoek leidde de brandweer naar een kelderbox. Daar werden een aantal blauwe vaten en dozen aangetroffen waar de geur vandaan kwam. Of er ook iemand is aangehouden is nog niet bekend.

- Advertisement -

De politie heeft besloten om de Forensische Opsporing ter plaatse te laten komen. Gekeken wordt of het gaat om stoffen die gebruikt kunnen worden voor het vervaardigen van drugs. Of dit daadwerkelijk zo is, moet uit monsters blijken.

Er is geen gevaar voor omwonenden, er hoeven geen woningen te worden ontruimd. De politie maakt een plan van aanpak om de stoffen af te voeren.

- Advertisement -
Jeffrey Jacobs
Jeffrey Jacobs
Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

Gerelateerd