Vrouw (34) vermoedelijk door misdrijf om het leven gekomen Pieter de Hooghstraat Kerkrade

Date:

Deel bericht:

Kerkrade – De politie vermoedt dat de 34-jarige vrouw welke maandag dood in een woning aan de Pieter de Hooghstraat in Kerkrade werd aangetroffen, door een misdrijf om het leven is gekomen. Haar echtgenoot een 41-jarige man is aangehouden als verdachte.

De politie arresteerde gisteren al de man, zij konden toen echter nog niet zeggen wat voor relatie de twee hadden, en wat zijn rol was geweest. De politie startte vervolgens een Forensisch Onderzoek in de woning en er werd een buurtonderzoek gehouden.

- Advertisement -

Volgens buurtbewoners zou het koppel twee jonge kinderen hebben. De politie wil dit echter niet bevestigen.

 

- Advertisement -
Jeffrey Jacobs
Jeffrey Jacobs
Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld
spot_img

Gerelateerd