Burgemeester sluit bedrijfspand in Vlaardingen na vondst van harddrugs, tabak en contant geld

Date:

Share post:

Vlaardingen – De gemeente heeft dinsdag 8 november tijdens een integrale bedrijvencontrole een bedrijfspand gesloten. Tijdens de controle werden er een hoeveelheid aan harddrugs, meerdere kilo’s illegale tabak, geldtelmachines en een grote hoeveelheid aan contant geld aangetroffen.

De controles vinden eens in de zoveel tijd plaats. De gemeente mag dan met behulp van een bestuurlijke machtiging panden betreden voor een controle. Tijdens deze controles werden de illegale goederen aangetroffen en in beslag genomen.

- Advertisement -

Er zijn twee personen, waaronder de eigenaar van het bedrijf, aangehouden voor de handel in harddrugs. De goederen zijn in beslag genomen. Burgemeester Bert Wijbenga sloot het bedrijfspand.

Bij drie andere bedrijven die ook werden gecontroleerd was alles in orde.

 

- Advertisement -

Gerelateerd