Arrestatieteam oefent terreur incident in school Rotterdam-Zuid

Date:

Share post:

Rotterdam – Politie en de Dienst Speciale Interventies (DSI) hebben woensdagmiddag in het Wartburg College aan de Carnissesingel in Rotterdam een terreuraanslag geoefend. Leden van de DSI kwamen met groot materiaal en veel mankracht naar de locatie.

Een grote Bearcat en mannen met vuurwapens speelden de hoofdrol. Eenmaal aangekomen bij de school werd deze door de agenten doorzocht. In de school werd de verdachte en meerdere slachtoffers aangetroffen. De verdachte werd overmeesterd en de gewonden werden naar buiten gebracht voor verzorging.

- Advertisement -

De aanwezigheid van de vele politiemensen trok veel bekijks. De kinderen van de school hadden een verlofnamiddag gekregen.

Foto’s: Senna

 

- Advertisement -

Gerelateerd