Onderzoek na dodelijke brand in woning Graaf Adolf van Nassaustraat Rotterdam

Date:

Share post:

Rotterdam – Medewerkers van de politie en team brandonderzoek gaan bekijken hoe de brand in woning aan de Graaf Adolf van Nassaustraat in Rotterdam is ontstaan. Woensdagmiddag 9 november brak rond 18.00 uur brand uit in de woning, eerst was er een klein beetje rook, maar al snel stond de bovenverdieping in brand. In de woning werd het lichaam van een man aangetroffen.

- Advertisement -

Bij aankomst van de brandweer was de brand al uitslaand. Omwonenden verklaren dat het slachtoffer mogelijk last had van verzamelwoede. Dat zou ook kunnen verklaren hoe de brand zo ontzettend snel om zich heen kon grijpen.

Door de brand werden andere woningen ontruimd. Een aantal van deze bewoners kan vanwege de schade niet terug naar huis. Schade-experts zijn begonnen met het opnemen van de schade om te kijken wat er moet gebeuren. De woning is fors beschadigd.

Een dag eerder rukte de brandweer ook al uit naar de woning van het slachtoffer. Er werd toen een brandlucht waargenomen. De brandweer plaatste toen nog rookmelders in het pand. Wat precies de oorzaak is geweest van de brand wordt nu onderzocht. De politie meldt dat zij geen rekening houden met een misdrijf.

Foto’s: Norbert Verhoeff

 

- Advertisement -
Jeffrey Jacobs
Jeffrey Jacobs
Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

Gerelateerd