Brand in vuilniswagen zorgt voor veel rookoverlast Parallelweg Rotterdam

Date:

Share post:

Rotterdam – De brandweer is vrijdagochtend gealarmeerd voor een brand in een vuilniswagen aan de Parallelweg in Rotterdam. Bij de brand kwam veel rook vrij waardoor bewoners van omliggende woningen hun woning niet mochten verlaten.

De vuilnismannen hebben direct na het ontdekken van de brand de lading op straat gelost. De brandweer had veel moeite om de brand te blussen omdat het voornamelijk matrassen en andere meubelen waren in brand waren gevlogen. Na ruim een half uur was de brand geblust. De gemeente zal met een ander voertuig de lading komen ophalen en de straat zal worden schoongemaakt. Wat de oorzaak is van de brand zal nog worden uitzocht.

- Advertisement -

- Advertisement -

Gerelateerd